Veelgestelde vragen

Ik ga naar de selectie van school of maatschappij X, wordt daar aandacht aan besteed tijdens de training?
Als u bij uw inschrijving aangeeft om welke selectie het gaat, houden wij daar zeker rekening mee. Van veel scholen en maatschappijen hebben we goede informatie met betrekking tot hun selectieprocedures. Als u wilt weten wat wij specifiek aanbieden voor een bepaalde maatschappij of school, neem dan even contact met ons op.

Kan het gesprek ook in het Engels worden geoefend?
Het gesprek kan ook in het Engels worden geoefend. De training vindt plaats in het Nederlands maar het is geen enkel probleem om bij het opnemen met de camera het gesprek in het Engels te voeren.

Kan er gepind worden?
Wij verzoeken u vriendelijk om de sollicitatietraining vooraf per bank te voldoen. Bij inschrijving zal een factuur toegezonden worden.

Wanneer kan ik het beste een training volgen?
Wij raden iedereen altijd aan om tijdig een training te volgen. Na de training heeft u dan namelijk nog genoeg tijd om, met het geleerde in het achterhoofd, uw sollicitatie goed voor te bereiden. Twee tot drie weken voor de selectie is ideaal. Een andere optie is om eerder de training te volgen en dan vlak voor de daadwerkelijke selectie nog eens terug te komen om bijvoorbeeld alleen het sollicitatiegesprek nogmaals te oefenen.

Neem voor meer vragen contact met ons op of bel 085-4011 323