Praktische informatie en prijzen

We bieden zowel groepstrainingen als individuele trainingen. De groepstraining met open inschrijving gaat ook door wanneer je de enige bent die zich voor die dag heeft opgegeven, dus je bent altijd verzekerd van een plaats!

Als je liever individueel traint dan kan dat uiteraard ook. Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen het gesprek te oefenen, of alleen de rollenspelen en het psychologisch onderzoek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tijden
De groepstrainingen beginnen om 9.30 uur ’s ochtends en eindigen om ca. 16.30 uur. Tenzij anders overeengekomen.

Locatie
De trainingen worden verzorgd in Amsterdam.

Tarieven
De kosten voor de groepstraining bedragen € 395,- per persoon.
De kosten voor een individuele training van een dag bedragen € 595,-
De individuele training van een halve dag kost € 375,-.

Prijzen voor de training zijn inclusief een lunch (alleen bij training van een dag), een reader voor het psychologisch onderzoek en er is geen BTW verschuldigd.

Training op maat?
In overleg kunnen er ook trainingen op maat worden verzorgd voor groepen of individuen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere locatie?
In overleg kunnen trainingen ook op andere locaties verzorgd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Niveau
Voor de training ter voorbereiding op de selectie van vliegscholen wordt een niveau van de deelnemers verwacht dat gelijk is aan de toelatingseisen van de vliegscholen. Voor de trainingen ter voorbereiding op de selectie van vliegmaatschappijen wordt een (op korte termijn) afgeronde vliegopleiding verwacht.

 

Klik hier en schrijf je nu in!