Over pilotentraining.nl

Pilotentraining verzorgt sollicitatietrainingen voor (aankomend) piloten ter voorbereiding van de selectie van vliegscholen en vliegmaatschappijen. In onze eendaagse trainingen wordt aandacht besteed aan alle onderdelen van de selectie: psychologische testen, assessment, aannamegesprek, gesprek met de psycholoog.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Graag overleggen we om te kijken wat de beste optie is. Onze missie is: iedere piloot een baan!

Pilotentraining.nl is onderdeel van Schellinger CTC.

Publicaties

Schellinger CTC

Naast trainingen voor piloten verzorgen wij ook diverse trainingen voor andere organisaties. Kijk voor meer informatie op de website van Schellinger CTC.

Over Schellinger CTC. Met resultaatgerichte consulting, training en coaching bieden wij organisaties en hun medewerkers diverse mogelijkheden tot groei en verbetering van de resultaten.

Van oudsher zijn wij een trainingsbureau. Dat betekent dat we bijzonder veel ervaring hebben met het verzorgen van trainingen voor zeer diverse organisaties. Altijd op het vlak van de Human Factor.

Onze visie is samengevat in de slogan: Learning by gently falling on your face, leren door met vallen en opstaan te experimenteren met nieuw gedrag. Maar wel in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk om mensen zich bewust te laten worden van zowel hun kwaliteiten als hun valkuilen. Zo bieden wij hen de kans om optimaal gebruik te maken van hun mogelijkheden en om “niet effectief” gedrag bij te sturen.

Wij zijn gewend om zonder dure woorden, min of meer “recht voor z’n raap”, maar met respect te zeggen waar het op aankomt. Daardoor creëren we snel een plezierige werksfeer waarin men zich gemakkelijk thuis voelt. Een training waarin niet gelachen wordt is bij ons niet geslaagd!

Wij hebben veel ervaring in de luchtvaartsector. Deze ervaring nemen we graag mee in trajecten buiten de luchtvaart omdat we gemerkt hebben dat de luchtvaart een aantrekkelijke metafoor is die mensen in beweging krijgt.

Kijk voor meer informatie op www.schellinger.nl. Of neem contact met ons op!

Wat zeggen onze deelnemers?