Is het verstandig om nu met een vliegopleiding te starten?

Regelmatig krijgen wij vragen van (ouders van) jongens en meisjes die piloot willen worden. De selecties van vliegscholen gaan door, ze willen zich inschrijven, maar: is dat wel verstandig?

Wij geven graag advies op deze vraag. Lees verder

Training vliegscholen

Wil je piloot worden? Ga je selectie doen bij een vliegschool? Kijk dan bij onze trainingen voor de voorbereiding op de selecties van vliegscholen (KLM FA, EPST, Transavia vliegschool, etc.).

Training vliegmaatschappijen

Ben je afgestudeerd piloot en ga je solliciteren? Kijk dan bij onze trainingen voor de voorbereiding op de selecties van vliegmaatschappijen (waaronder KLM en Transavia).

Sollicitatiehandboek

In De lucht in maar waarom met u? worden alle do’s en dont’s van het sollicitatieproces op een overzichtelijke manier op een rijtje gezet.

Hoe word ik piloot?

Er komt echter nogal wat bij kijken voordat deze droom werkelijkheid wordt. Als je piloot wilt worden loop je tegen allerlei lastige vragen en keuzes aan.

Ga met zelfvertrouwen de selectie in!

In onze eendaagse trainingen word je optimaal voorbereid op de selecties in de luchtvaart. Of je nu ervaren bent of nog op school zit, iedereen die als piloot solliciteert is bij ons aan het juiste adres.

pilotentraining.nl is sinds 1990 gespecialiseerd in sollicitatietrainingen voor iedereen in de luchtvaart.