Wij zijn als één van de allereersten begonnen met sollicitatietrainingen in Nederland.

Onze trainingen zijn we altijd blijven ontwikkelen en daarom hebben we al 25 jaar een hoger dan gemiddeld slagingspercentage.

Waarom zou een bedrijf ù moeten nemen? Voor u een vanzelfsprekende zaak. Maar leg het maar eens uit, zonder in algemeenheden te vervallen. Toch zult u zowel in uw brief als in het gesprek hier een concreet antwoord op moeten geven. Waarbij het dan ook weer lastig is om uw motivatie met concrete voorbeelden te onderbouwen.

Solliciteren is een vaardigheid, en het is goed te leren in een sollicitatietraining.
Een sollicitatietraining kan op maat worden samengesteld uit:

Sollicitatiebrief en CV
Hoe schrijf ik een effectieve brief en een aantrekkelijk CV?

Voorbereiding sollicitatiegesprek
Valkuilen en vaardigheden worden uitgebreid besproken en vertaald naar uw situatie. U oefent het gesprek met camera en krijgt gerichte persoonlijke feedback.

Voorbereiding op een assessment center en/of psychologisch onderzoek
Wie beter om u voor te bereiden op een assessment dag dan ervaren assessoren? Wij bespreken criteria en veelgebruikte tests en rollenspelen, in het bijzonder toegespitst op uw situatie.

Organisaties
Wij bieden sollicitatietrainingen voor organisaties. Bijvoorbeeld voor IT-detacheerders. Daar moet vaak voor elke klus een sollicitatiegesprek gevoerd worden door de professional. Maar ook bij outplacement kan een sollicitatietraining ingezet worden.

Ook voor niet-piloten verzorgen wij dus sollicitatietrainingen! Een andere doelgroep waar we veel ervaring mee hebben zijn medisch specialisten. Voor zowel de pittige selecties bij opleidingsplekken als voor sollicitaties naderhand kunnen wij je helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Naast piloten en medisch specialisten hebben wij in de loop der jaren voor vrijwel alle branches sollicitatietrainingen verzorgd! Dus wil jij ook een gedegen voorbereiding, neem dan vooral contact op om te informeren naar de mogelijkheden!