Brevetten binnen? Een droom staat op het punt werkelijkheid te worden!

Als First of Second Officer gaan vliegen voor een luchtvaartmaatschappij. Je hebt je vliegbrevet binnen, dus wat jou betreft kun je direct opstijgen.

De markt is lastiger dan ooit… Dus als je een kans krijgt (of wilt krijgen) dan moet je je heel erg goed voorbereiden. Wij helpen je om met meer zelfvertrouwen een baan vinden!

Selectietraining Luchtvaartmaatschappij
De sollicitatieprocedures van luchtvaartmaatschappijen zijn bijzonder pittig. Je moet niet alleen laten zien dat je ook daadwerkelijk kunt vliegen, je moet ook laten zien dat je de juiste persoon bent. Als je een uitnodiging krijgt voor een selectie moet je deze kans uiteraard optimaal benutten.

Dat is te trainen!

In onze eendaagse sollicitatietraining komen de verschillende fases van het selectieproces aan bod: het psychologisch onderzoek, het assessment en het sollicitatiegesprek. We gaan uitgebreid oefenen met al deze onderdelen. Je ontvangt een uitgebreid oefenboek met psychologische testen.

Bij het oefenen van het gesprek maken we gebruik van de camera: we simuleren een aannamegesprek bij de vliegmaatschappij en nemen dat op. Het is onze ervaring dat het terugkijken als bijzonder waardevol wordt ervaren. Samen analyseren we wat er goed gaat en wat er nog beter kan en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Het gesprek kan ook in het Engels worden geoefend!

Naar welke maatschappij je ook gaat, we passen de training altijd aan op de specifieke selectie die jij moet doen!

Kijk hier voor praktische informatie en tarieven voor de trainingen. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op of kijk bij de veel gestelde vragen!

Kijk hier om je in te schrijven!