Voorbereiding op de selectie

Waarom wil jij zo graag piloot worden?
Voor jou een vanzelfsprekende zaak, maar leg dat maar eens uit! Zonder in algemeenheden te vervallen. Toch is dit een vraag die je zeker kunt verwachten bij de selectie voor een vliegschool of de luchtmacht. Bijna iedereen worstelt met deze en andere vragen.

Dat is te trainen!
In onze eendaagse selectietraining komen de verschillende fases van het selectieproces aan bod: het psychologisch onderzoek, het assessment en het sollicitatiegesprek. We gaan uitgebreid oefenen met al deze onderdelen. Je ontvangt een uitgebreid oefenboek met psychologische testen.
Bij het oefenen van het gesprek maken we gebruik van de camera: we simuleren een aannamegesprek bij de vliegschool en nemen dat op. Het is onze ervaring dat het terugkijken als bijzonder waardevol wordt ervaren. Samen analyseren we wat er goed gaat en wat er nog beter kan en hoe je dat het beste kunt aanpakken.
Naar welke vliegopleiding je ook gaat, we passen de training altijd aan op de specifieke selectie die jij moet doen. Je krijgt dus een selectietraining voor de KLS (KLM Flight Academy), EPST, AIS of een andere (buitenlandse) vliegschool.

Op dit moment bieden we alleen individuele trainingen aan. Na de training heb je de mogelijkheid om nog een keer een consult van een via videobellen te krijgen.

Kijk hier voor praktische informatie en tarieven voor de trainingen. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op of kijk bij de veel gestelde vragen!

Kijk hier om je in te schrijven!